Ilmainen tutustumistunti babybalettiin vielä syyskuun ajan!

Babybalettitunti alkoi tämän viikon tiistaina – mukavasti ehtii vielä mukaan! Syyskuun ajan tälle tunnille on mahdollista ilmoittautua maksuttomalle tutustumistunnille. Muistathan, että ennakkoilmoittautuminen on kuitenkin välttämätön, jotta mahdollisista muutoksista saadaan kaikille osallistujille tiedon.

Babybaletti on baletin perusliikkeitä, lihaskuntoa ja venyttelyä yhdistelevä rauhallinen tunti, jossa vauvat ovat mukana. Tunti on siis suunnattu pääasiallisesti äideille, mutta monia liikkeitä  voi tehdä myös yhdessä vauvan kanssa. Ennakkotaitoja baletista tai tanssista ei tarvitse olla ja liikkeet tehdään rauhallisesti kehoa kuunnellen. Liikeissä keskitytään erityisesti ryhdin parantamiseen, tasapainon löytämiseen ja keskikehonhallintaan.

Babybaletti tiistaisin klo 9.30-10.15 Gabro-talolla.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s