Hinnat kevätkausi 2020

Kevätkausi alkaa 24.1.2020 ja päättyy 15.5.2019. Tunteja ei ole viikolla 8  (talviloma), 15 (pitkäperjantai) ja 18 (vappu). Kevätkauden kesto lasten ryhmissä on 13 tuntia + kevätesitys, poikkeuksena taaperotanssin lyhytkurssi, jossa on neljä 30 minuutin tanssikertaa. Aikuisbaletin ryhmä kokoontuu 15 kertaa kevään aikana ja aloittaa poikkeuksellisesti jo 17.1.2020.

Satubaletti ja baletti lapset (45 min/kerta): 135 euroa
Aikuisbaletti (75 min/kerta): 180 euroa
Taaperotanssi 30 min/ kerta, 4 kertaa: 42 euroa

 

Tutustumistunti 

Jos tuntiin haluaa tutustua vielä sitoutumatta kausimaksuun, voi maksaa tutustumistuntimaksun 10€. Tutustumistuntimaksun voi maksaa ainoastaan kerran lukukaudessa. Tutustumistuntimaksu vähennetään kausimaksusta. Tutustumistunnille tullessasi muista ilmoittautua etukäteen, sillä tutustumistunnille pääsee ainoastaan jos ryhmässä on tilaa.

Ehdot

Kausimaksusta saapuu lasku sähköpostiin yhtenä eränä ennen ensimmäistä tuntia. Kausi-ilmoittautumisen voi perua viimeistään viikkoa ennen lukukauden ensimmäistä tuntia sähköpostitse osoitteeseen vuotanssi@gmail.com. Ilmoittautuminen kauteen on aina sitova. Ilmoittautuessaan asiakas hyväksyy, että kausimaksu erääntyy maksettavaksi ja maksua ei palauteta, vaikka oppilas lopettaisi tunnit kesken kauden.

 

Tanssitunnin peruutus

Vuotanssi voi perua tanssitunnin yhden kerran per ryhmä lukukauden aikana ilman korvausvelvoitetta, esimerkiksi opettajan äkillisessä sairastapauksessa, jolloin sijaista ei ole saatu paikalle. Peruutuksista ilmoitamme tällaisessa tapauksessa tekstiviestillä.