Hinnat syyskausi 2019

Syyskausi alkaa 23.8.2019 ja päättyy 29.11.2019. Tunteja ei ole viikolla 40 (salin muu varaus) ja 42 (syysloma). Syyskauden kesto on 12 tuntia satubaletissa ja lasten baletissa sekä lisäksi erillinen kevätesitys. Aikuisbaletissa tunteja on kevätkaudella 13, kestoltaan 75 minuuttia/kerta.  Taaperotanssissa järjestetään lyhytkurssi, jossa on 4 tanssikertaa (viikot: 37, 38, 39, 41).

Satubaletti ja esibaletti (45 min/kerta): 130 euroa
Aikuisbaletti (75 min/kerta): 160 euroa
Taaperotanssi 30 min/ kerta, 4 kertaa: 42 euroa

 

Tutustumistunti 

Jos tuntiin haluaa tutustua vielä sitoutumatta kausimaksuun, voi maksaa tutustumistuntimaksun 10€. Tutustumistuntimaksun voi maksaa ainoastaan kerran lukukaudessa. Tutustumistuntimaksu vähennetään kausimaksusta. Tutustumistunnille tullessasi muista ilmoittautua etukäteen, sillä tutustumistunnille pääsee ainoastaan jos ryhmässä on tilaa.

Ehdot

Kausimaksusta saapuu lasku sähköpostiin yhtenä eränä ennen ensimmäistä tuntia. Kausi-ilmoittautumisen voi perua viimeistään viikkoa ennen lukukauden ensimmäistä tuntia sähköpostitse osoitteeseen vuotanssi@gmail.com. Ilmoittautuminen kauteen on aina sitova. Ilmoittautuessaan asiakas hyväksyy, että kausimaksu erääntyy maksettavaksi ja maksua ei palauteta, vaikka oppilas lopettaisi tunnit kesken kauden.

 

Tanssitunnin peruutus

Vuotanssi voi perua tanssitunnin yhden kerran per ryhmä lukukauden aikana ilman korvausvelvoitetta, esimerkiksi opettajan äkillisessä sairastapauksessa, jolloin sijaista ei ole saatu paikalle. Peruutuksista ilmoitamme tällaisessa tapauksessa tekstiviestillä.

 

Mainokset