Hinnat syyskausi 2021

Syyskausi alkaa 3.9.2021. Tunteja ei ole viikolla 41  (salin muu varaus) ja 42 (syysloma). Syyskauden kesto on 11 tuntia satubaletissa ja esibaletissa (45 minuuttia/kerta) sekä lisäksi erillinen jouluesitys 3.12.2021. Aikuisbaletissa tunteja on syyskaudella 13, kestoltaan 75 minuuttia/kerta. Aikuisbaletin kausi päättyy 10.12.2021.

Satubaletti ja esibaletti (45 min/kerta): 125 euroa
Aikuisbaletti (75 min/kerta): 160 euroa

Tutustumistunti 

Jos tuntiin haluaa tutustua vielä sitoutumatta kausimaksuun, voi maksaa tutustumistuntimaksun 10€. Tutustumistuntimaksun voi maksaa ainoastaan kerran lukukaudessa. Tutustumistuntimaksu vähennetään kausimaksusta. Tutustumistunnille tullessasi muista ilmoittautua etukäteen, sillä tutustumistunnille pääsee ainoastaan jos ryhmässä on tilaa.

Ehdot

Kausimaksusta saapuu lasku sähköpostiin yhtenä eränä ennen ensimmäistä tuntia. Kausi-ilmoittautumisen voi perua viimeistään viikkoa ennen lukukauden ensimmäistä tuntia sähköpostitse osoitteeseen vuotanssi@gmail.com. Ilmoittautuminen kauteen on aina sitova. Ilmoittautuessaan asiakas hyväksyy, että kausimaksu erääntyy maksettavaksi ja maksua ei palauteta, vaikka oppilas lopettaisi tunnit kesken kauden.

Tanssitunnin peruutus

Vuotanssi voi perua tanssitunnin yhden kerran per ryhmä lukukauden aikana ilman korvausvelvoitetta, esimerkiksi opettajan äkillisessä sairastapauksessa, jolloin sijaista ei ole saatu paikalle. Peruutuksista ilmoitamme tällaisessa tapauksessa tekstiviestillä.