Vuotanssin tunnit järjestää Vuosaaren tanssi ja taide ry.

Opettajana toimii 45-vuotias Vuosaarelainen tanssinopettaja, Tanja Patronen:

”Valmistuin vuonna 2000 Kuopion konservatoriosta (nykyinen Savonia AMK) nelivuotiselta tanssinopettajalinjalta  nyky- ja lastentanssinopettajaksi. Takana oli siinä vaiheessa kymmenen vuoden täysipainoinen tanssitreenaus jazz- ja nykytanssin sekä baletin puolelta Helsingissä Tanssivintillä ja Tanssikeskus Footlightilla. Keväällä 2019 valmistuin Savonia AMK:n monimuotokoulutuksesta ja päivitin tanssinopettajan tutkintoni nykyiseen ammattikorkeatutkintoon.

Tuntiopettajana olen toiminut ja toimin useissa yksityisissä tanssikouluissa Helsingissä sekä Helsingin työväenopistolla. Aiemmin opetin mieluiten aikuisten ryhmiä, mutta oman tyttären myötä lasten opettaminen on tullut entistä läheisemmäksi. Olen opettanut vuosien saatossa mm. jazztanssia, showtanssia, klassista balettia, steppiä ja lastentanssia.

Oma lempilajini on jazztanssi ja sen jälkeen lähes tasaväkisenä kakkosena tulee baletti. Baletti onkin laji, jonka pariin palaan itsekin aina pitkänkin treenitauon jälkeen. Vaikka se on lajina hyvin vaativaa, on se myös turvallista, sillä tuntien struktuuri on aina tuttu ja liikkeistä löytyy variaatioita jokaiselle taitotasolle. Kannustan kaikkia aikuisiakin siis tutustumaan balettiin!

Tanja

Opettajana olen kannustava, iloinen ja ehkä vähän hassukin. Yksi tärkeimmistä tavoitteistani opettamisessa on luoda tunnille mahdollisimman hyvä ilmapiiri, jotta kaikki osallistujat kokevat olonsa tunnilla tärkeäksi ja haluavat tulla tunnille uudelleenkin.”

Nähdään tunneilla!

Advertisement