Tietoja siitä, miten Vuotanssi käsittelee henkilötietojasi

Vuotanssi suojaa yksityisyyttäsi.Se tarkoittaa sitä, että olemme esimerkiksi avoimia siitä, mitä teemme henkilötiedoillasi, emme myy tai luovuta henkilötietojasi muille yrityksille tai yhteisöille ja noudatamme tietosuojaan liittyviä lakeja.

Alla on kuvattu, miten käsittelemme henkilötietojasi, mitä oikeuksia sinulla on ja
mitä sinun tulee tehdä, jos sinulla on kysyttävää.

Kuka on henkilötiedoista vastaava? 
Vuosaaren tanssi ja taide ry (y-tunnus 2745944-4)  on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä.

Minkä tyyppisiä henkilötietoja käsittelemme? 
Käsitellyt henkilötiedot riippuvat siitä, oletko uutiskirjeen vastaanottaja tai myös
tanssikurssilainen.

Mihin käyttötarkoitukseen henkilötietojasi käsitellään? 
Käsittelemme henkilötietojasi eri tarkoituksiin, katso tarkempia tietoja alempaa.
Nykyisille ja entisille tanssikurssilaisille voimme kohdentaa tarjouksia sekä uutiskirjeitä. Uutiskirjeen vastaanottajille lähetämme uutiskirjeen 2-8 kertaa vuodessa.

Mitä oikeuksia sinulla on ja mitä voit tehdä?
Sinulla on tiettyjä oikeuksia koskien henkilötietojesi käsittelyä.
Lue alta lisää oikeuksistasi.

Oikeus pääsyyn
Sinulla on oikeus saada tietyt tiedot, esim. miksi käsittelemme tietoja ja miten pitkään
säästämme niitä. Sinulla on myös oikeus saada kopio kaikista henkilötiedoistasi.

Oikeus korjata tietoja
Sinulla on oikeus saada epätäydelliset ja väärät tietosi korjatuksi.

Oikeus poistaa ja rajoittaa tietoja
Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus saada henkilötietosi poistetuksi, esim. jos
käsittelystä puuttuu laillinen peruste tai emme enää tarvitse henkilötietojasi.

Oikeus kieltäytymiseen
Koska käsittelemme henkilötietojasi myös suoramarkkinointia varten (= uutiskirjeen
lähetys sekä satunnaiset tarjoukset), sinulla on oikeus kieltäytyä niiden käyttämisestä
tähän tarkoitukseen. Tällöin lopetamme suoramarkkinoinnin. Sinulla on myös oikeus
kieltäytyä käsittelystä, joka tapahtuu oikeutetun edun tukemana. Tarkemmat tiedot alla kertovat, mitä oikeutetut edut ovat.

Oikeus tietojen siirtämiseen
Kun käsittelemme henkilötietojasi sopimuksen solmimistarkoituksessa tai
suostumuksesi tuella, sinulla on oikeus ns. tietojen siirtämiseen. Se tarkoittaa, että voit saada henkilötietosi koostetussa niin, että voit siirtää
henkilötietosi. Ero tietojen pääsyyn verrattuna on siinä, että nämä ovat vain tietoja, jotka olet itse antanut meille.

Mitä tehdä, jos sinulla on kysymyksiä tai haluat tehdä valituksen?
Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojemme käsittelystä, ota yhteyttä osoitteeseen
vuotanssi@gmail.com. Sinulla on myös aina oikeus tehdä valitus tai ilmoitus
sovellettujen tietosuojasääntöjen rikkomisesta tietosuojavaltuutetulle.

Mitä tapahtuu, jos muutamme henkilötietojemme käsittelyä?
Jos aloitamme esim. käsitellä henkilötietojasi uuteen käyttötarkoitukseen, kerätä lisää
tietoja tai jakaa tietojasi yrityksen tai yhteisön kanssa, ilmoitamme tästä sinulle.

Minkä tyyppisiä henkilötietojasi käsittelemme?
Käsittelemämme tiedot ovat nimi, osoite, sähköpostiosoite, syntymäpäivä, matkapuhelinnumero, kurssien ostohistoria sekä kommunikointi meidän kanssamme. Uutiskirjeen
tilaajien kohdalla käsittelemme ainoastaan sähköpostiosoitteita.

Mihin käyttötarkoitukseen henkilötietojasi käsitellään? Mikä laillinen peruste on olemassa henkilötietojesi käsittelyyn?
Käytämme henkilötietojasi käsitelläksemme kurssi-ilmoittautumisia ja ostoja.
Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: sopimus

Käytämme henkilötietojasi lähettääksesi sinulle ilmoituksia kurssiin liittyvistä asioista.
Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: sopimus

Käytämme henkilötietojasi maksujesi käsittelyyn.
Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: sopimus

Käytämme henkilötietojasi käsitelläksemme asiakaspalvelumme kautta, sähköpostilla,
puhelimitse ja sosiaalisen median kautta lähettämiäsi pyyntöjä.
Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: sopimus

Käytämme henkilötietojasi käsitelläksemme valituksia kursseihin liittyen.
Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: sopimus

Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle uutiskirjeitä ja tarjouksia.
Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: oikeutettu etu

Käytämme henkilötietojasi täyttääksemme lakien, tuomioistuinten ja viranomaispäätösten määräykset.
Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: oikeudellinen velvoite

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?
Velvollisuuksiemme täyttämiseksi kurssi-ilmoittautumisen aikana ja sen jälkeen: kolme (3) vuotta viimeisimmästä kurssistasi.

Markkinointiin ja asiakaspalveluyhteyteen perustuen, joka perustuu edunvertailuun:
kaksitoista (12) kuukautta viimeisistä kurssistasi.

Sähköpostiosoitteita uutiskirjettä varten säilytämme viisi (5) vuotta ellei
uutiskirjetilausta peruuteta. Käymme poistettavat osoitteet läpi jokaisen uutiskirjeen
lähetyksen yhteydessä.

Kirjanpitoon: seitsemän (7) vuotta ja nykyinen vuosi lain mukaan.

Tietoja tallennetaan oikeudellisia velvollisuuksia varten niin kauan kuin on tarpeen
sovelletun lainsäädännön mukaan.

Henkilötietojasi ei säilytetä koskaan pidempään kuin mihin lainsäädäntö oikeuttaa.

Mistä henkilötiedot noudetaan?
Keräämme henkilötiedot suoraan sinulta, kun ilmoittaudut kurssille, tilaat uutiskirjeen, otat meihin yhteyttä jne.

Onko henkilötietojen luovuttaminen vapaaehtoista?
Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti vaaditaan, jotta voit ilmoittautua
kursseillemme.

Kenelle jaamme henkilötietojasi?
Emme jaa henkilötietojasi muille yrityksille tai yhteisöille.

Tehdäänkö automaattisia päätöksiä?
Emme tee automaattisia päätöksiä sinusta.